Snel je zaken regelen? Klik hier!
Website banner lokale kranten

U bent hier: Home / Actueel / Nieuwsberichten / 2017 / Augustus

Wilt u mee naar de opening van het provinciehuis door Koning Willem-Alexander?

Dat kan! Burgemeester Rehwinkel zoekt een inwoner die hem vergezelt naar de opening van het provinciehuis door Koning Willem-Alexander op 20 september.

Burgemeester Rehwinkel zoekt een inwoner die een bijzondere betekenis heeft of heeft gehad voor onze gemeente om op woensdag 20 september met hem mee te gaan naar de opening van het vernieuwde provinciehuis in Arnhem. Bent u dat? Mail dan uw gegevens inclusief uw motivatie uiterlijk vrijdag 18 augustus naar burgemeester Rehwinkel via kabinetburgemeester@zaltbommel.nl. Uit alle inzendingen kiest burgemeester Rehwinkel diegene met de mooiste of beste motivatie om hem naar Arnhem te vergezellen.

Programma opening
Op woensdagmiddag 20 september opent Koning Willem-Alexander samen met de Gelderse commissaris van de Koning, Clemens Cornielje, het vernieuwde provinciehuis in Arnhem. De opening is onderdeel van een programma, met onder meer optredens van het Gelders Orkest, Introdans en een lezing van bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van Gelderland, Dolly Verhoeven, over de Gelderse identiteit. Na het officiële deel krijgt de Koning een rondleiding door het gebouw. Daarbij voert hij ook gesprekken met enkele ambtenaren en inwoners. Wellicht ook met u!

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het vernieuwde provinciehuis of over de opening? Kijkt u dan op www.gelderland.nl