Snel je zaken regelen? Klik hier!
Website banner lokale kranten

U bent hier: Home / Actueel / Nieuwsberichten / 2017 / November

Onderzoek kruising Krangstraat-Steenweg afgerond

Vorig jaar december verzamelden wij samen met omwonenden en belangstellenden ideeën hoe we de verkeerssituatie op de kruising Krangstraat-Steenweg konden verbeteren.

Mogelijke snelfietsroute verbetert verkeersveiligheid fietsers

Een snelfietsroute die mogelijk op het traject Zaltbommel-’s-Hertogenbosch komt, verbetert de verkeersveiligheid van fietsers. Wij werken met betrokken partijen, waaronder de buurgemeenten en de beide provincies, aan een snelfietsroute op dit traject. Het traject kruispunt Steenweg-Krangstraat maakt daar onderdeel van uit. De eerste verkenning naar deze snelfietsroute wordt binnenkort afgerond. Wij zijn mede afhankelijk van betrokken partijen op welke wijze dit onderwerp een vervolg krijgt. De verwachting is dat hier in de loop van 2018 meer duidelijkheid over komt.

Geen totaaloplossing mogelijk

Uit het onderzoek blijkt dat er geen totaaloplossing binnen de gestelde randvoorwaarden is waarbij alle verkeersdeelnemers veiliger over het kruispunt kunnen. Dit betekent dat een aanpassing van het kruispunt Krangstraat – Steenweg op korte termijn niet mogelijk is.

Meer weten?

Voor vragen over het onderzoek is op maandag 27 november een inloopbijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen tussen 19.00 uur en 21.00 uur vrij binnenlopen in het verenigingsgebouw Eben Haëzer aan De Kosterijstraat 2 in Bruchem.