Snel je zaken regelen? Klik hier!
Kantoren

Vrijwilligerswerk

Stichting Welzijn Bommelerwaard

Welzijn Bommelerwaard is een onafhankelijke welzijnsorganisatie, actief op vele gebieden. De regie hebben over je eigen leven, dat wil iedereen wel. Maar soms lukt dat (even) niet. Welzijn Bommelerwaard is er op die momenten om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Daarbij staat buurt- en wijkgericht werken centraal. 

Vrijwilligersverzekering

Sinds 1 april 2009 heeft de gemeente een verzekering afgesloten voor vrijwilligers. Deze verzekering geldt voor vrijwilligers die in organisatorisch verband werkzaamheden verrichten voor anderen en/of de samenleving. Voorwaarden zijn dat het vrijwillig en onbetaald gebeurt. Ook moet het een maatschappelijk belang dienen. 

NL doet

NL doet zijn de nationale vrijwilligersdagen in Nederland. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk bedrijven, organisaties, verenigingen en particulieren zich inzetten als vrijwilliger. 

Werken bij Vluchtelingenwerk

VluchtelingenWerk Zuid Nederland is op zoek naar vrijwilligers! Wilt u bijvoorbeeld taalcoach worden of statushouders helpen die net in Zaltbommel zijn komen wonen? Of helpen bij de integratie van statushouders?