Snel je zaken regelen? Klik hier!
Wielewaal

Gezondheidszorg

Zaltbommel gezond

Samen met de GGD Gelderland-Zuid slaan we de handen ineen en zetten we ons met verschillende partners, organisaties en bewoners in voor een gezonde en vitale Zaltbommelse jeugd. Meer weten of meehelpen? Lees dan verder! 

Alcoholmatiging

Gemeenten, GGD, politie en IrisZorg in Rivierenland slaan de handen ineen om het alcoholgebruik onder 16-jarigen te matigen. Op donderdag 11 oktober 2007 is het officiële startsein gegeven voor het alcoholmatigingsproject onder leiding van burgemeester de Vreeze van Tiel. Het project wordt bestuurlijk getrokken door burgemeester de Vreeze en inhoudelijk door IrisZorg, instelling voor verslavingszorg en maatschappelijke opvang. Ook gemeente Zaltbommel doet mee aan het project. 

Dementieconsulenten

Vanaf 1 oktober 2012 is er in de Bommelerwaard een deskundig team actief voor ouderen die kampen met geheugenproblematiek. Twee dementieconsulenten bieden informatie, advies, begeleiding en ondersteuning. 

Zorginstellingen gemeente Zaltbommel

In de digitale gemeentegids vindt u alle zorginstellingen in de gemeente Zaltbommel. 

Gezondheidsbeleid

Gezondheid is een van de belangrijkste bronnen van levensgeluk en welzijn. Het wordt door velen gezien als het grootste goed. Toch blijkt uit de dagelijkse praktijk dat lang niet iedereen daarnaar handelt. De gemeente speelt met het gezondheidsbeleid de komende jaren actief in op een aantal landelijke acties die bedoeld zijn om de leefstijl te veranderen.