Bekendmakingen

Al onze bekendmakingen vindt u op overheid.nl. Hier ziet u ook de berichten en bekendmakingen van provincie en waterschap. Wilt u op de hoogte blijven welke besluiten er in of over uw buurt genomen worden? Abonneer u op de e-mailservice, download de app of bekijk de berichten online.

Bekendmakingen in mailbox

Wilt u zich snel en gemakkelijk laten informeren over besluiten in uw buurt? Met een (gratis) abonnement op deze bekendmakingen, ontvangt u wekelijks berichten over uw buurt per e-mail. U bepaalt zelf welke bekendmakingen u wilt ontvangen aan de hand van het soort bekendmaking of het postcodegebied. Op de website Over uw buurt meldt u zich aan voor de e-mailservice bekendmakingen.

Download de app

Via de ‘Over uw buurt’ app ziet u snel en overzichtelijk welke besluiten van gemeente, provincie en waterschap gaan over uw buurt. De app is momenteel te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows. Ook in de app van de gemeente Zaltbommel vindt u alle bekendmakingen van onze gemeente op een rij. U vindt beide apps in de Appstore of Playstore.

Bekendmakingen online zoeken

Via de zoekfunctie van overheid.nl vindt u ook de officiële bekendmakingen, zoals verleende vergunningen, gewijzigde bestemmingsplannen of verkeersbesluiten terug.

Geen internet?

Heeft u geen internet? Bel dan naar 14 0418 en vraag naar de mogelijkheden.