Lees pagina voor

Groene bubbel(s) borrel

Logo Cooperatie BommelerwaarDoor: Klimaatburgemeesters en Coöperatie Bommelerwaar

Wat gaat u doen?

De Groene Bubbel(s) is een borrel bedoeld om bewoners uit de Bommelerwaard samen te brengen en in een ontspannen sfeer een leuke avond te hebben. Natuurlijk is het leuk als mensen elkaar kunnen inspireren! De avond wordt georganiseerd door de Klimaatburgemeesters in samenwerking met Coöperatie Bommelerwaar. Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom in de sfeervolle Zaltbommelse Stadsbrouwerij om onder het genot van een drankje, de eerste wordt je gratis aangeboden door Bommelerwaar, te kletsen. 

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt voor iedereen.

Praktische informatie

Woensdag 1 november, 20.00 - 22.00 uur
Zaltbommelse stadsbrouwerij

Aanmelden

Aanmelden via de website van Bommelerwaar (Deze link gaat naar een externe website).

Over de organisatie

Lisanne en Ralph zijn de Klimaatburgemeesters van Zaltbommel. Elk geven ze op hun eigen manier invulling aan het thema duurzaamheid; Ralph heeft energie, voetafdruk en voeding als speerpunten, daar waar Lisanne zich bezig houd met duurzame mode en lifestyle. Sinds 2022 spannen ze zich in om op een positieve manier bewoners van de gemeente te betrekken bij het verduurzamen. Twee activiteiten die ze zijn gestart zijn de ‘Groene Bubbel(s)’-borrel en ‘Ruil-je-Rijk’ (evenement over mode). Daarnaast zijn ze te volgen op Instagram via klimaatburgemeesters_bommel (Deze link gaat naar een externe website).

Coöperatie Bommelerwaar is een gebiedscoöperatie van en voor bewoners en ondernemers in de Bommelerwaard. Bommelerwaar is op 28 juni 2016 opgericht, onder andere om samen te werken aan een energie neutrale Bommelerwaard. Winst is niet ons doel, maar een middel waarmee we ons gebied duurzamer en weerbaarder kunnen maken.