Lees pagina voor

Nationale klimaatweek

Logo Nationale Klimaatweek

Van 28 oktober tot en met 4 november is het Nationale Klimaatweek. Dit is de week waarin we elkaar inspireren om ons in te zetten voor een duurzamer Nederland. Hierin laten wij zien welke (extra) stappen we zetten en hoe we in actie komen. Alleen samen kunnen we grote stappen zetten. Doet u ook mee?

Activiteiten

In het kader van de Nationale Klimaatweek organiseren wij diverse activiteiten: 

Zaterdag 28 oktober

Dinsdag 31 oktober

Woensdag 1 november

Donderdag 2 november

Vrijdag 3 november

Zaterdag 4 november

Verder

Over de Nationale Klimaatweek

Veel Nederlanders, waaronder onze inwoners, zijn al goed bezig en besparen energie. Dit is het moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Veel overheden, bedrijven en huishoudens helpen al mee en leven steeds duurzamer. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland en onze portemonnee. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, vindt van 28 oktober t/m 4 november 2023 de Nationale Klimaatweek plaats. Dit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.nkw2023.nl (Deze link gaat naar een externe website).

afbeelding met teks erin: Nationale Klimaatweek, 28 oktober t/m 4 november 2023. Kijk wat jij kan doen op nkw2023.nl en logo Nationale KLimaatweek, Zet ook de knop om