Lees pagina voor

Workshop 'Energieprogramma'

Logo Groen GraagLogo EnergieVitaalDoor: EnergieVitaal en Groen Graag

Wat gaat u doen?

Groen Graag en EnergieVitaal bundelen hun krachten om mensen te ondersteunen bij het besparen op energiekosten. Gedurende drie weken biedt EnergieVitaal gratis toegang tot het online programma "Makkelijk energie besparen in huis". Deelnemers leren eenvoudige maatregelen en gedragsveranderingen die aanzienlijke besparingen op hun energierekening opleveren. Deze samenwerking helpt specifiek mensen die worstelen om hun energierekening te betalen, waardoor duurzaamheid en financiële welzijn hand in hand gaan.

Voor wie?

Van deze activiteit kan gratis gebruik worden gemaakt voor degenen die zich in een financieel moeilijke situatie bevinden. Die worstelen om hun energierekening te betalen. Specifiek voor degenen die zijn aangesloten bij EnergieVitaal, bieden wij gedurende drie weken gratis toegang tot het online programma "Makkelijk energie besparen in huis". EnergieVitaal zal ik dat geval contact met u opnemen.

Een vrouw houdt een pompschakelaar omhoog. Er staat tekst bij: Hoe installeer je een vloerverwarming pompschakelaarPraktische informatie

Deze workshop kunt u online volgen, wanneer het u uitkomt. Meer informatie over de workshop vindt u op de website van Groen Graag (Deze link gaat naar een externe website).

Aanmelden

Voor deze activiteit hoeft u zich niet aan te melden.

Over de organisatie

EnergieVitaal helpt bewoners die moeite hebben om de energierekening te kunnen betalen of kunnen deze zelfs helemaal niet meer betalen met het verlagen van de energierekening.
De missie van Groen Graag is iedereen in Nederland een groen en gezond huis te laten creëren, afgestemd op uw eigen situatie en behoefte. Een huis zonder het overtollige plastic dat we consumeren, inademen en op onze huid smeren, vrij van schadelijke, chemische stoffen die we inademen na het schoonmaken en waar we ons niet blauw betalen aan de energiekosten. Voor vragen kunt u mailen naar info@groengraag.nl.