Lees pagina voor

Workshop 'plantenterrarium maken'

Logo PleegplantjeLogo bibliotheek RivierenlandDoor: PleegPlantje

Wat gaat u doen?

Altijd al zoiets bijzonders op tafel willen hebben? Grijp dan nu je kans en maak een mini jungle met hulp van PleegPlantje.
Als jij van thuis een glazen vaas of pot meeneemt, dan zorgen wij voor de juiste plantjes én de rest van de benodigdheden. We leggen je stapsgewijs uit hoe je zo’n zelfvoorzienend ecosysteem maakt.

3 plantjes op kweek in een glazen potjeVoor wie?

Deze workshop is voor volwassenen.

Praktische informatie

Woensdag 1 november, 18.30 - 20.00 uur
Bibliotheek Rivierenland (Courtine 2, Zaltbommel)

Aanmelden

Interesse in deelname aan onze gezellige workshop? Superleuk!
Stuur een mailtje aan info@pleegplantje.nl en meld je aan. Er is plaats voor 12 volwassenen. De kosten bedragen € 20,00 per persoon.

Over de organisatie

De Bommelerwaard heeft met PleegPlantje zijn eigen plantenasiel voor tweedehands kamerplanten. Hier krijgen gedoneerde planten een warm welkom en liefdevolle verzorging. Ook thuisloze kneusjes mogen rekenen op hulp bij het maken van een herstart in een nieuw thuis. PleegPlantje draagt graag bij aan een duurzame en groene wereld met minder verspilling.
Via Instagram krijgen plantenouders bericht als een groen huisgenootje geadopteerd kan worden. Pleegplantjes zijn uniek, het zijn stuk voor stuk survivors met een levensverhaal. Daarom krijgen Pleegplantjes bij adoptie een welverdiende eigen naam.
Meer weten, doneren of adopteren? Neem vooral een kijkje op de website www.pleegplantje.nl (Deze link gaat naar een externe website) en/of volg op Instagram @pleegplantje (Deze link gaat naar een externe website).