Vuurwerkoverlast? Meld het hier!

Lees pagina voor

Schaf een regenton aan met korting!

Van 28 oktober tot en met 30 november organiseren we een regentonnenactie en moedigen we inwoners aan om hun regenpijpen los te koppelen van het riool. Tijdens deze periode kunt u gebruikmaken van een korting bij de aanschaf van een regenton. Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt en de actie geldt zolang de voorraad strekt.

Hoe werkt het?

Download de waardebon, print deze uit en vul uw gegevens in op de bon. Lever de ingevulde waardebon in bij één van de onderstaande leveranciers. Met een compleet ingevulde bon krijgt u €25,- korting voor een regenton naar keuze. Let op: per huishouden is er één regenton met korting beschikbaar.

Download waardebon (PDF, 383.3 kB)

Waar kan ik een regenton met korting kopen?

Deze leveranciers werken mee met de actie:

Aansluithulp

Is het voor u door fysieke of andere redenen niet mogelijk om zelf de regenton aan te sluiten? Dan kunnen wij hierbij, in sommige gevallen, ondersteuning bieden. Is deze ondersteuning voor u noodzakelijk? Mail dan naar steenbreek@zaltbommel.nl. We nemen daarna persoonlijk contact met u op over de mogelijkheden en of u in aanmerking komt voor ondersteuning.

Waarom een regenton?

Ons klimaat krijgt steeds meer te maken met extreem weer. Dit kan zorgen voor overlast. Met de regentonnenactie bereiden we de gemeente Zaltbommel, samen met u, voor op het veranderende klimaat. Een regenton is veel meer dan mooie aankleding voor uw tuin. Wanneer u regenwater opvangt in een regenton, bewaart u schoon water en bespaart u water. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw planten water te geven.