Vuurwerkoverlast? Meld het hier!

Lees pagina voor

Begraafplaatsen

In onze gemeente zijn gemeentelijke (algemene) en religieuze begraafplaatsen. In bijna elke plaats is een algemene begraafplaats. Wij beheren deze begraafplaatsen en iedereen kan hier begraven worden, ongeacht geloof of afkomst.

De algemene begraafplaatsen vindt u hier:

U kunt alle gemeentelijke begraafplaatsen bezoeken tussen zonsopgang en zonsondergang. Op elke begraafplaats staat een informatiebord met daarin een plattegrond van de begraafplaats en andere actuele informatie. 

Bijzondere begraafplaatsen

In onze gemeente zijn ook kerkelijke begraafplaatsen. Over het algemeen zijn ook deze begraafplaatsen te bezoeken tussen zonsopgang en zonsondergang.

Wie op een van  deze begraafplaatsen iemand wil laten begraven kan dit zelf regelen met de kerk of synagoge, of via de begrafenisondernemer. Voor een begrafenis op het Islamitische gedeelte kunt u dit regelen met ons.

Vragen?

Heeft u een vraag over wanneer de grafrechten verlopen, hoe het zit met het onderhoud, vergunning voor een gedenksteen/-teken of wilt u bijvoorbeeld de bijzetting van een urn regelen? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag onze folder ‘een laatste rustplaats’ aan. In de folder staat alle benodigde informatie over de mogelijkheden bij een begrafenis in de gemeente Zaltbommel.
Wij helpen u graag! U bereikt ons telefonisch via 14 0418 en via e-mail via info@zaltbommel.nl of via begraven@zaltbommel.nl.