Annemieke Mátyás 

“Mijn naam is Annemieke Mátyás, getrouwd met Enrico en moeder van twee heerlijke jongens en een fantastisch meisje. Daarnaast werk ik parttime bij een ICT bedrijf waar ik een commerciële/adviserende rol heb. Stilzitten is dus niet mijn hobby, maar BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) zijn daarentegen wel.

Ik vind het een voorrecht om BABS te mogen zijn en ik haal hier dan ook erg veel energie uit. Kijken en luisteren naar het aanstaande bruidspaar en met name naar hetgeen wat dít bruidspaar uniek maakt, is de uitdaging die ik steeds zoek. Mijn doel is het verhaal van het bruidspaar te vertellen in een sfeer die zij ambiëren waarbij de wensen van het bruidspaar dus voorop staan.

Mijn rol als BABS kan variëren van regisseur, tot bijrol en zelfs deels die van coach voor mogelijke familieleden/vrienden die (een deel van) de speech op zich willen nemen. De hoofdrol is in ieder geval voor het bruidspaar! Zelfspot, humor maar ook de serieuze en gevoelige kanten van de belofte zijn ingrediënten voor een speech van mij. Sinds 2008 mag ik de rol van Babs vervullen voor de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel en ieder huwelijk is voor mij volop genieten. Wellicht tot ziens!”

Annemieke Matyas
?>