Loek de Leeuw

(U kunt Loek de Leeuw nog tot 1 januari 2019 als trouwambtenaar boeken.)

"Een bijzondere huwelijksplechtigheid passend bij jullie levensstijl. Met humor en een toespraak die over jullie gaat. Is dat niet wat iedereen wil? Hierdoor wordt de huwelijkssluiting een feest waar met veel plezier op teruggekeken kan worden.

Liefde en duidelijk kiezen voor elkaar vind ik mooi. Dat is niet aan leeftijd gebonden maar gaat over alle leeftijdsgrenzen heen. Van jong tot oud. Voor ieder bruidspaar is het belangrijk dat ze een huwelijksplechtigheid krijgen waarin ze hun eigen wensen vervuld zien. Eenvoudig of uitbundig, klassiek of modern, met een mengeling van humor en ernst.

Voor het zover is gaan we met elkaar in gesprek, want jullie bepalen mede hoe de huwelijkssluiting eruit zal zien. Met humor die aansluit bij jullie levenswijze. Voornamelijk in handen van mij of juist met veel inbreng van jullie zelf. Daardoor is iedere ceremonie anders en uniek. Mijn ervaring is dat zowel het bruidspaar als de gasten verrast en enthousiast zijn over de persoonlijke inhoud. Door deze werkwijze wordt jullie trouwplechtigheid een feest van herkenning met humor en aandacht voor elkaar.

Al vele jaren ben ik werkzaam als trouwambtenaar in de gemeente Zaltbommel en geniet van iedere huwelijksceremonie waaraan ik mijn bijdrage heb geleverd."

Loek de Leeuw