Madeleine Elsbeek

"De wensen en plannen voor uw huwelijksdag zullen nu steeds meer vorm krijgen, aanstaand bruidspaar, en daarom is het belangrijk eens goed stil te staan bij de kern van die dag: de huwelijksvoltrekking.

Van ons, trouwambtenaren, kunt u natuurlijk altijd een met zorg tot stand gebrachte huwelijksvoltrekking verwachten, maar een goed gekozen combinatie van u met één van ons zal leiden tot een ceremonie die het best past qua inhoud, vorm en sfeer, ofwel dè huwelijksvoltrekking.

Eind 1993 sloot ik ‘mijn’ eerste huwelijk in het prachtige Slot in Rossum en ik had toen niet kunnen voorzien zoveel jaren later nòg zo geweldig veel plezier te zullen beleven aan dit freelance werk. Het contact met al die verschillende mensen blijft maar zo leuk en het trouwambtenaarschap zelf brengt geweldig veel voldoening, omdat het steeds opnieuw een uitdaging is om samen te komen tot een huwelijksceremonie die ‘precies goed’ is.

Ik wens u veel succes èn plezier met het bepalen van uw keuze en alle verdere voorbereidingen en ik hoop dat niet alleen het officiële deel, maar heel uw trouwdag ‘precies goed’ zal zijn!"

Madeleine Elsbeek