Sabine van Pelt 

"Mijn naam is Sabine van Pelt en in 2006 sloot ik voor de gemeente Maasdriel het eerste huwelijk. Na een pauze, ben ik heel blij dat ik het voltrekken van huwelijken vanaf 2015 weer op kan en mag pakken.

Ik woon samen met mijn twee dochters in Hedel en werk als projectcoördinator bij een onderzoeks- en adviesbureau. Ik vind het een eer en voorrecht om een rol te mogen vervullen op een dag die voor veel paren één van de mooiste dagen uit hun leven is. Er is mij dan ook veel aan gelegen om deze dag mede onvergetelijk te maken. De wensen van het bruidspaar zijn leidend voor de rol die ik op de trouwdag zal mogen vervullen. Ik maak met veel aandacht een persoonlijke toespraak waarin zowel aandacht voor het heden én het verleden is, maar met een blik op de toekomst.

Buiten de officiële huwelijksvoltrekking, is er vanzelfsprekend aandacht en ruimte in mijn toespraak voor familie, getuigen en vrienden. Willen bruidsparen muziek, elkaar toespreken, iemand een gedicht of lied laten voordragen of de ringen laten geven, het zijn allemaal mogelijkheden die ik in het kennismakingsgesprek graag bespreek.”

Sabine van Pelt