Lees pagina voor

Gezondheidsmaand 2023

Van 13 september tot met 14 oktober vindt de Gezondheidsmaand Bommelerwaard 2023 plaats. Tijdens deze maand kunt u, als inwoner van de Bommelerwaard, meedoen aan allerlei educatieve, gezellige en vooral sportieve activiteiten. Deze zijn voor jong en oud en gericht op voeding, bewegen en mentale gezondheid. Komt u ook?

Kick off Gezondheidsmaand

Op woensdag 13 september (in Zaltbommel) en op vrijdag 15 september (in Maasdriel) vindt de kick off plaats. Een feestelijk moment om deze bijzondere gezondheidsmaand te openen.

Zaltbommel

Op woensdag 13 september van 14.30 tot 16.30 uur vindt de kick off plaats in de bibliotheek en Wijkhuis de Spellewaard in Zaltbommel. Wethouder Karima Bouchtaoui geeft het startschot door de eerste smoothie te fietsen.

Maasdriel

En op vrijdag wordt de maand geopend om 14.30 uur in de bibliotheek van Kerkdriel. Tijdens deze opening is er de mogelijkheid om uw gezondheid te testen en daarna kunt u praktische tips krijgen van een fysiotherapeut.

Op beide dagen is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u uw eigen smoothie fietsen, hapjes proeven uit de Wereldkeuken, meedoen met stoelyoga, uw evenwicht en gezondheid testen en informatie krijgen over leefstijl. Ook wordt er voorgelezen, kan er worden geknutseld en nog veel meer.

Meer informatie?

Benieuwd naar het volledige overzicht of wilt u meer informatie? Kijk dan op: www.bommelerwaardbeweegt.nl (Deze link gaat naar een externe website).