Brede scholen (verhuur faciliteiten)

Er zijn drie brede scholen in Zaltbommel: brede school De Zandkampen, De Waluwe en De Uitkijk. De gemeente is eigenaar en beheerder van brede school De Zandkampen en van brede school De Waluwe. In deze brede scholen zitten onder andere basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Ook zijn er gymzalen en ontmoetingsruimten waar buurtactiviteiten en cursussen kunnen plaatsvinden. Een aantal van deze ruimten zijn te huur.
Voor de brede school De Uitkijk kunt u rechtstreeks contact met de school opnemen. De gemeente is hier geen eigenaar en beheerder van. Zie de website Brede school De Uitkijk.

Faciliteiten brede school Zandkampen

  • Goed uitgeruste gymzaal. De huurprijs is € 26,33 per uur
  • Een aantal ruimten voor permanent gebruik voor organisaties die passen bij een brede school. Meer informatie leest u op de website van de brede school Zandkampen

Ruimte te huur in schoolgebouw van brede school Zandkampen in Zaltbommel
Er staan een aantal lokalen in het schoolgebouw leeg. Wij zoeken organisaties die van deze ruimten gebruik willen maken. Wij denken bijvoorbeeld aan educatieve functies of maatschappelijke organisaties. Een eigen toegang behoort tot de mogelijkheden.  De lokalen variëren tussen de 45 m2 en 60 m2. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met de vastgoedbeheerder van de gemeente Zaltbommel via info@zaltbommel.nl of 14 0418.

Faciliteiten brede school de Waluwe

Voor informatie over hun faciliteiten kijkt u op de website van brede school de Waluwe.

Meer informatie
Heeft u verdere nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling gebouwenbeheer van de Gemeente, via emailadres: gebouwenbeheer@zaltbommel.nl