Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is bedoeld voor kinderen die niet of niet zelfstandig van en naar school kunnen reizen, bijvoorbeeld door een ziekte of handicap. De gemeente Zaltbommel zorgt dan voor vervoer of u krijgt een vergoeding voor de reiskosten.

Aanvragen voor schooljaar 2021-2022

Het aanvraagformulier voor het lopende schooljaar kunt u opvragen bij de gemeente door een mail te sturen naar: leerlingenvervoer@zaltbommel.nl. Geeft u in uw mail aan of u een aanvraagformulier wilt ontvangen voor basisonderwijs, speciaal basis onderwijs, voortgezet onderwijs of speciaal voortgezet onderwijs.

Aanvragen voor schooljaar 2022-2023

Vanaf het nieuwe schooljaar kunt u in het vervolg uw aanvraag online indienen. Via onderstaande button kunt u een aanvraag voor leerlingenvervoer voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 indienen. Hiervoor hebt u uw DigiD nodig. Hebt u nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen. Heeft u problemen met de digitale aanvraag? Wij helpen wij u graag op weg.

Aanvraag leerlingenvervoer schooljaar 2022-2023

Meer informatie

Informatie over leerlingenvervoer kunt u nalezen op de website van de Rijksoverheid. Ook vindt u meer informatie in de Verordening Leerlingenvervoer gemeente Zaltbommel.

Cliëntenraad leerlingenvervoer

Binnen de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel is een cliëntenraad actief. Lees meer informatie over de cliëntenraad leerlingenvervoer.

Vragen?

Team leerlingenvervoer is bereikbaar via het algemene nummer 14 0418 en per mail via leerlingenvervoer@zaltbommel.nl.

?>