Maatschappelijk werker Buurtteam staat voor u klaar

Dinsdag 19 december 2017

Iedereen loopt wel eens ergens tegenaan of heeft soms een probleem. De ene keer kunt u het zelf oplossen, de andere keer heeft u daar iemand anders voor nodig. Dat kan een vriend(in) of familielid zijn, maar soms wilt u liever met een professional uw problemen bespreken. Hiervoor kunt u terecht bij een maatschappelijk werker van het Buurtteam. 

Buurtteam: voor hulp en begeleiding

Het Buurtteam biedt hulp en begeleiding op verschillende levensgebieden, bij psychische problemen en eenzaamheid. Maar ook helpen ze bij praktische zaken, bijvoorbeeld het zoeken van een zinvolle dagbesteding of het opbouwen en onderhouden van sociale contacten. Ook kan het Buurtteam u helpen bij financiële vragen. Of helpen als u zich zorgen maakt om uw naasten.
Contact met maatschappelijk werker Buurtteam
Het stellen van uw vragen en de hulp van Buurtteam is gratis. U bereikt het buurtteam op 06 12 98 58 19. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 – 17:00.

Maatschappelijk werk nieuw bij Buurtteam

Vanaf nu kunnen inwoners bij het Buurtteam terecht voor maatschappelijk werk. Voorheen deed STMR (Stichting Thuiszorg Maatschappelijk werk Rivierenland) dit in de gemeente Zaltbommel.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over het Buurtteam op de pagina over het Buurtteam.