Hoogwaardig warehouse voor Mainfreight op Wildeman in Zaltbommel

Donderdag 11 januari 2018

Op Bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel ontwikkelt Somerset Capital partners een distributiecentrum voor veel verkochte consumentengoederen (FMCG) voor Mainfreight Europe.

Somerset Capital Partners kocht het perceel van circa 9 hectare waarop zij dit warehouse voor Mainfreight Europe ontwikkelt. Het warehouse wordt zo’n 50.000 m²  groot. De oplevering staat gepland voor het vierde kwartaal van 2018.

Wethouder Looijen: “De komst van Mainfreight betekent een forse impuls voor de regionale werkgelegenheid en bewijst dat bedrijventerrein De Wildeman een geweldige vestigingslocatie voor logistieke bedrijven is.”

Kwalitatief hoogwaardig en energieneutraal warehouse

Somerset is zeer verheugd met de mogelijkheid om op deze locatie een energieneutraal warehouse te kunnen opleveren. Somerset: “De locatie is voornamelijk voor logistiek en distributiedoeleinden zeer strategisch gelegen. Deze locatie gaat onze huurder Mainfreight een absoluut competitief voordeel opleveren om haar positie op de FMCG markt verder te verstevigen.”

Strategische locatie: centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid

Bedrijventerrein De Wildeman ligt centraal in Nederland, direct aan de A2 en op de kruising van de hoofdas Noord-Zuid (A2) en hoofdas West-Oost (A15). Het bedrijventerrein is tevens via openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en maakt onderdeel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland.