Opknappen bestrating binnenstad

Geplaatst op donderdag 15 februari 2018

Kom naar de inloopavond 21 februari.

De bestrating in de binnenstad van Zaltbommel krijgt komende zomer een opknapbeurt. Het gaat om de Boschstraat, Gasthuisstraat, Gamerschestraat, Waterstraat en de Markt. Ook komt er nieuw straatmeubilair in het winkelgebied. Inwoners die vragen of opmerkingen hebben over het ontwerp of over het ontwerp van het nieuwe staatmeubilair zijn van harte welkom op een open inloopavond op woensdag 21 februari 2018.

Bestratingswerkzaamheden

We herstraten de trottoirs in de Boschstraat, Gasthuisstraat en Gamerschestraat. In de Boschstraat en de Gasthuisstraat komt extra groeiruimte voor de bomen. We verbeteren de toegankelijkheid, door de parkeerplaatsen rondom de bomen op gelijke hoogte met de trottoirs aan te leggen. In de Waterstraat en op de Markt pakken we verzakt straatwerk aan.

Nieuws straatmeubilair

We lieten een nieuw ontwerp maken voor het straatmeubilair in de binnenstad. Het gaat om een ontwerp voor een zitbank, afzetpaal, fietsenrek, prullenbak en boombeschermingsbeugel. Ook bij toekomstige uitbreiding en vervanging van bestaand meubilair in de binnenstad willen we dit ontwerp gebruiken.

Inloopavond woensdag 21 februari

Heeft u vragen of opmerkingen? Woensdag 21 februari organiseren we een open inloopavond tussen 19.00 en 21.00 uur bij ‘In de Roos’ aan de Markt in Zaltbommel. U hoeft zich niet aan te melden. Bewoners, ondernemers van de Zaltbommelse binnenstad en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. We lichten deze avond toe wat er precies gaat gebeuren en u ziet het nieuwe straatmeubilair. Wij horen graag uw reactie op de geplande werkzaamheden en het nieuwe straatmeubilair. De reacties nemen wij vervolgens mee bij de uitwerking van de plannen.