Waalbommel presenteert plannen Buitenstad Zaltbommel

Geplaatst op woensdag 21 februari 2018

Ontwikkelaar Waalbommel presenteert op 1 maart het concept stedenbouwkundig plan en het concept beeldkwaliteitsplan voor de Buitenstad in Zaltbommel. De Buitenstad is het gebied tussen de jachthaven, Steenweg, Gamerschedijk en de grens tussen de uiterwaarden en het bedrijf. Wij horen graag uw reactie op de plannen.

In de conceptplannen van ontwikkelaar Waalbommel staat hun voorstel voor de invulling van het gebied. Het gaat bijvoorbeeld over de woningen die er komen, de wegen, het groen en de ontsluiting van het gebied. U krijgt van Waalbommel op de avond een uitgebreide toelichting en er is gelegenheid om vragen te stellen. Wethouder Adrie Bragt opent de avond en licht het verdere proces toe

Kom naar de bijeenkomst op 1 maart

De bijeenkomst is op donderdag 1 maart van 19.00 tot 21.30 uur in De Poorterij aan de Nieuwstraat 2 in Zaltbommel. Aanmelden kan tot en met 27 februari bij info@waalbommel.nl.

Reageren?

U kunt vervolgens tot 22 maart bij ons reageren op de plannen van Waalbommel. Wij nemen alle reacties mee bij de beoordeling van de plannen. U stuurt uw reactie voor 22 maart naar e-mailadres info@zaltbommel.nl onder vermelding van ‘Reactie plannen Buitenstad’. Wij reageren na een zorgvuldige afweging op de plannen van Waalbommel. De gemeenteraad neemt vervolgens een besluit. De plannen moeten sowieso aan het programma van eisen voldoen dat de gemeenteraad in 2013 vaststelde voor de Buitenstad.

RSS feed van de nieuwsberichten