Kent u iemand die een lintje verdient?

Geplaatst op dinsdag 8 mei 2018

Kent u iemand die zich al minimaal vijftien jaren achter elkaar inzet voor onze maatschappij, bijvoorbeeld als vrijwilliger? Dan mag u deze persoon voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

Voorwaarden

Wilt u weten of u de persoon die u in gedachten heeft voor kunt dragen? Kijk op www.lintjes.nl voor de belangrijkste voorwaarden. Het aanvraagformulier ‘Voorstel tot de verlening van een Koninklijke Onderscheiding’ vindt u op onze pagina Koninklijke onderscheiding.

Dien het voorstel op tijd in

Is het uw bedoeling dat de persoon die u in gedachten heeft de Koninklijke Onderscheiding tijdens de zogenoemde ‘Lintjesregen’ op vrijdag 26 april 2019 ontvangt? Dien uw voorstel dan uiterlijk 15 juni 2018 in bij burgemeester Rehwinkel. Gaat het om een uitreiking op een ander moment, stuur het voorstel dan tenminste zes maanden van tevoren naar ons op. Bent u van plan een aanvraag in te dienen, neem dan vooraf contact op met Kabinetszaken via telefoonnummer 14 0418. Wij nemen de aanvraag dan alvast met u door.

Meer informatie

Voor meer informatie over Koninklijke Onderscheidingen en het indienen van een voorstel belt u ons via 14 0418 of kijkt u op onze pagina Koninklijke onderscheiding.