Vraag uw reisdocumenten op tijd aan

Geplaatst op dinsdag 26 juni 2018

Gaat u deze zomer op vakantie en is uw paspoort of ID-kaart (bijna) verlopen? Houdt dan rekening met langere wachttijden bij Burgerzaken. Door de zomerdrukte lopen de wachttijden in het gemeentekantoor op. Wilt u niet zo lang wachten? Maak dan een afspraak.

Online afspraak maken

Voor een aantal producten van Burgerzaken, waaronder uw paspoort of ID-kaart, maakt u op onze pagina online afspraak maken gemakkelijk een afspraak. U kiest zelf een tijdstip tijdens onze openingstijden. Die zijn van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Komt u op afspraak, dan helpen wij u vrijwel direct.

Telefonisch afspraak maken

Voor de overige producten van Burgerzaken, Wmo, Omgevingsloket en Belastingen maakt u telefonisch een afspraak via telefoonnummer 14 0418. Met een afspraak zorgt u er voor dat u snel en goed geholpen ons pand weer verlaat.

Toch zonder afspraak?

U kunt voor een aantal producten zonder afspraak langskomen op het gemeentekantoor. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdagavond van 16.30 uur tot 19.30 uur. Kijk voor meer informatie op onze pagina openingstijden en contact.