Nieuwsbrief ‘Mijn Park’ deelt voortgang restauratie Stadswallen

Geplaatst op dinsdag 31 juli 2018

Wij maken een maandelijkse nieuwsbrief over de restauratie van de Stadswallen. Want het park is van en voor de bewoners. Met de nieuwsbrief stellen wij geïnteresseerden in de gelegenheid om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt en hoe de voortgang er uit ziet. De nieuwsbrief bevat het laatste nieuws, ervaringen van bezoekers van het park en achtergrondinformatie.

Meldt u u aan voor de nieuwsbrief? Dan ontvangt u de eerste editie van de nieuwsbrief ‘Mijn Park’ in de loop van volgende week in uw mailbox. Inschrijven kan via http://eepurl.com/dCBRlj.

Collectief besef nog meer stimuleren

Wethouder Gijs van Leeuwen hoopt dat via de nieuwsbrief het besef van een waardevol gezamenlijk bezit nog meer wortelt. “Het park is een rijk collectief bezit voor inwoners vanuit cultuurhistorisch perspectief maar ook breder, vanuit recreatie en toerisme. We kunnen het park verbinden binnen de gemeente met onder andere Loevestein, de Batterijen en de Sint-Maarten.”

Restauratie Stadswallen

De komende jaren restaureren wij de zeven bolwerken die rondom de stad Zaltbommel liggen. Samen vormen deze bolwerken de Stadswallen van Zaltbommel. Het is een ambitieus project dat jaren in beslag gaat nemen. Het Rijk wees het geheel van vestingwerken, wallen, grachten en park aan als Rijksmonument. Meer informatie over het omvangrijke project leest u op www.zaltbommel.nl/stadswallen.