Sjors Sportief & Sjors Creatief breken alle records!

Geplaatst op woensdag 12 september 2018

Het sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief had weer een vliegende start. Voor het 4e jaar op rij werd het inschrijfrecord verbroken. Vanaf de kick-off op 24 augustus stond de teller in Zaltbommel al op ruim 500 inschrijvingen na één dag.  Binnen twee weken waren dat er al ruim meer dan 1000! Inschrijven kan het hele schooljaar.

Wethouders Sport Erik van Hoften (Maasdriel) en Adrie Bragt (Zaltbommel): “Wij zijn trots op de organisatoren van Spel& en de verenigingen. Geweldig dat zij samen zo’n aanbod voor elkaar hebben gekregen én dat er zoveel gebruik van wordt gemaakt!”

Logo Sjors Sportief en Sjors Creatief​Populaire cursussen

De Colorrun, struinen, veldrijden, karate,  lasergamen, turnen en boksen hadden binnen  enkele minuten veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren boltaartjes versieren, muziek maken, mozaïeken, tekenen & schilderen populair.

Nieuwe cursussen

Houd de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met het succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo organiseren de verenigingen voor kinderen die op de wachtlijst staan een extra activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals techniek, tennis, zingen en freerunnen.

Kinderen verbinden aan sport en cultuur

We vinden het belangrijk om  kinderen te verbinden aan sport en cultuur.  Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn een goed voorbeeld om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: spelen@welzijnbommelerwaard.nl