Opgeruimd staat netjes! Parkeer uw fiets in de fietsenstalling

Geplaatst op dinsdag 30 oktober 2018

Vaak staan fietsen bij het NS-station in Zaltbommel niet netjes in de fietsenstalling of in het rek geparkeerd. Hierdoor lijkt de fietsenstalling vol en ziet het plein voor het station er rommelig uit. Dat is zonde en niet nodig.

We gaan opruimen

Weesfietsen en fietswrakken voeren we de komende tijd af om ruimte te maken in de stalling. Vermoedt u dat uw fiets is afgevoerd omdat hij lange tijd onbeheerd bij het NS station stond? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de buitendienst op telefoonnummer 14 0418.

Parkeert u uw fiets netjes in het rek?

Dan is er niets aan de hand. Maar parkeert u uw fiets op een hinderlijke plaats buiten het rek? Dan zetten de Bijzonder Opsporings Ambtenaren (Boa’s) uw fiets de komende periode in een rek. Het kan ook zijn dat zij u aanspreken als u uw fiets buiten een rek parkeert.

Nog dit jaar uitbreiding scooterparkeerplaatsen

Als het weer het toelaat, breiden we nog dit jaar de scooterparkeerplaats uit met ongeveer 30 plaatsen. De markering pakt goed als het droog is en niet vriest. Het aanpassen van de markering kan in een paar dagen klaar zijn. Tijdens het werk kunt u uw scooter tijdelijk op een andere plek bij het station parkeren. Verkeerd geparkeerde scooters riskeren vanaf 2019 een bekeuring van 65,00 euro.