Ondernemer? Geef uw mening!

Geplaatst op dinsdag 20 november 2018

U als ondernemer bent belangrijk voor ons! Samen met uw collega-ondernemers zorgt u voor economische groei, banen, welvaart en leefbaarheid in onze gemeente. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening.

Laat uw plannen en wensen weten via de enquête

Met een enquête onderzoeken wij wat de behoefte van ondernemers in onze gemeente is. Er is namelijk steeds minder grond waar nieuwe bedrijven zich kunnen vestigen en waarop u uw bedrijf kunt uitbreiden.  Wij zijn benieuwd of u plannen heeft om uit te breiden, te verhuizen en of u andere ruimtelijke wensen heeft. Uw input gebruiken we om een goed vestigingsklimaat en passende vestigingslocaties voor bedrijven in onze gemeente te maken. Daarom stellen we uw inbreng zeer op prijs.

Online enquête

U vindt de enquête via http://www.enqueteviainternet.nl/Ondernemersenquete_Zaltbommel. Als u uw contactgegevens achter laat, houden wij u op de hoogte van de resultaten van het onderzoek. Uw mening is waardevol voor ons. Alvast bedankt voor uw deelname!

Wat levert het u op?

De belangrijkste voordelen om mee te doen voor u zijn:

  • de kans om uw wensen en eisen over bedrijfshuisvesting aan ons kenbaar te maken
  • u kunt aangeven hoe wij kunnen inspelen op uw plannen en ambities.  Zo krijgen wij een scherper beeld van wat écht belangrijk is voor uw bedrijfsvoering en kunnen wij beter rekening houden met uw behoeften.
  • u staat kritisch stil bij de ruimtebehoefte en toekomst van uw bedrijf: waar moeten uw pand, kavel en  bedrijfsomgeving aan voldoen? En waar wilt u over bijvoorbeeld over drie jaar staan?

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen of mailen naar Maaike van der Ven via mvanderven@zaltbommel.nl of 06-53 92 43 82.