Komt u proefzitten op De Virieubankje?

Geplaatst op woensdag 19 december 2018

Afgelopen vrijdag plaatsten wij het prototype van het De Virieubankje op het Oranjebolwerk. Laat u ons weten wat u ervan vindt?

Zit het bankje lekker? Vindt u het bankje passen in het park? Laat ons weten wat u van het bankje vindt door te reageren op onze berichten op het bankje op Facebook, Twitter en Instagram. Reageren kan ook door een e-mail te sturen naar info@zaltbommel.nl of door te bellen naar 14 0418. Ook uw foto op of bij het bankje ontvangen wij graag!

Tot half februari proefzitten

Geef uw reactie uiterlijk half februari aan ons door. Intussen bekijkt een architect de technische aspecten van het bankje. De monumentencommissie kijkt of het bankje historisch verantwoord is en of de uitvoering van het bankje binnen het gedachtegoed van De Virieu past. Daarna zetten we de puntjes op de i en is het bankje klaar. Uw reacties nemen we daarin mee. Het bankje komt uiteindelijk op alle bolwerken op de Stadswallen te staan.

Twee oorspronkelijke bankjes

Uit het park bleven twee van de oorspronkelijke bankjes bewaard. Mazzola Architecten uit Geldermalsen onderzocht de bankjes. Metaalbedrijf Boelen uit Nieuwkuijk reproduceerde het bankje.  Op deze reproductie kunt u tot half februari proefzitten.