Wilt u ook fris aan de lente beginnen?

Geplaatst op dinsdag 26 februari 2019

Wilt u zich fitter voelen en beter slapen? Dan is IkPas misschien iets voor u. Doe mee met IkPas en zet voor 40 dagen uw alcoholgebruik op pauze.

Vast u mee?

Wilt u zien wat het voor uw lichaam en dus voor uw gezondheid betekent als u 40 dagen geen alcohol drinkt? Dat kan nu! Doe mee met IkPas en stop 40 dagen met alcohol drinken. IkPas loopt vanaf Aswoensdag tot en met de zondag voor Pasen. Dat is de traditionele vastenperiode tussen carnaval en Pasen. Dit jaar is dat van woensdag 6 maart tot en met zondag 14 april.

Waarom meedoen?

Veel mensen drinken alcohol op feesten en verjaardagen, tijdens het eten, als slaapmutsje, na het sporten of op de vrijdagmiddagborrel. We zijn ons niet altijd bewust van de gewoonte om bij steeds meer gelegenheden alcohol te drinken. Om daar bij stil te staan vindt de IkPas-actie plaats. IkPas begeleidt u tijdens de 40 dagen bijvoorbeeld met een IkPas-coach. Ook krijgt u een eigen IkPas-account en ontvangt u lekkere alcoholvrije recepten.

Nieuwsgierig?

Kijk voor meer informatie over IkPas op www.IkPas.nl. U kunt zich daar ook opgeven. Gemeente Zaltbommel ondersteunt de IkPas-actie.