JOOP zoekt vrijwilligers!

Geplaatst op vrijdag 4 oktober 2019

Vindt u het leuk om te klussen en mee te denken over bijvoorbeeld het openen van een Repair Café of gezond koken met kinderen? Dan ontmoet de Dorpsraad Gameren u graag. De Jongeren en Ouderen Onmoetingsplek (JOOP) in Gameren zoekt namelijk vrijwilligers. Wilt u meedoen? Of heeft u andere ideeën? Meldt het dan via joop@dorpsraadgameren.nl 

Leny Louwerse is één van de initiatiefnemers van JOOP Gameren “JOOP is een laagdrempelige voorziening voor jong & oud, waar in de toekomst diverse activiteiten georganiseerd worden. Inmiddels zijn er al diverse activiteiten met succes georganiseerd. Er waren al klus- en kletsavonden, creatieve avonden en koffiedrinkochtenden“, vertelt Leny enthousiast.

Plannen of dromen voor een eigen initiatief voor uw buurt?

Heeft u ook een idee voor een initiatief in uw buurt? “Volg je droom, zoek aansluiting bij de gemeente en ga in gesprek” tipt Leny. Meldt u bij de gebiedscoördinator via telefoonnummer 14 0418! Hij of zij helpt u verder met uw initiatief. Wie weet kunt u ook iets betekenen voor de mensen uit uw buurt!

Eén tegen eenzaamheid

De gemeente Zaltbommel is in samenwerking met  een aantal organisaties bezig met een lokale coalitie tegen eenzaamheid. Iedere maand brengen we een lokaal initiatief onder de aandacht ter inspiratie voor inwoners. Waar kunt u terecht als u, u  eenzaam voelt en wat kunt u doen ter bestrijding van eenzaamheid?