In verband met de coronacrisis werken wij nu op afspraak. Maak direct online een afspraak  of bel met 14 0418

Veel interesse voor Buitenstad Zaltbommel

Geplaatst op vrijdag 4 september 2020

Ruim 350 geïnteresseerden bezochten de informatiebijeenkomst vorige week. Aanleiding voor de informatiebijeenkomst was het voorontwerpbestemmingsplan voor de nieuwe buitendijkse wijk in Zaltbommel. Dit is een belangrijke stap in de procedure richting het benodigde bestemmingsplan.

Grote opkomst

Ondanks dat het plan nog in de ontwerpfase zit, waren ruim 350 geïnteresseerden aanwezig. Het inzicht dat werd geboden door de uitleg, maquette en de film werd over het algemeen hoog gewaardeerd. Natuurlijk kregen we ook kritische geluiden over de ontwikkelingen in de Buitenstad. Deze berichten zijn zeer zeker ook welkom. Dat stimuleert ons in het nog verder verbeteren van de plannen voor de Buitenstad.

Corona-proof

Ook in deze Covid-19 tijd was een dergelijke bijeenkomst best bijzonder. Door de corona-maatregelen verliep de bijeenkomst volgens de richtlijnen en hoefden maar weinig mensen even te wachten. 

Zienswijze indienen tot en met 16 september

Inmiddels ontvingen we zo’n 40 schriftelijke reacties op het voorontwerpbestemmingsplan. Het plan ligt tot en met 16 september ter inzage. Tot die tijd kunnen mensen een reactie geven op de plannen.

Geinteresseerd in een woning?

Bent u geïnteresseerd in wonen of werken in de Buitenstad, meldt u dan bij de ontwikkelaar. Kijk op www.buitenstad-zaltbommel.nl en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wilt u wonen in de Buitenstad, zorg dan dat u ingeschreven staat voor een nieuwbouwwoning. Wij plaatsen u dan op de wachtlijst.