Denk mee over het sociaal domein

Geplaatst op vrijdag 11 juni 2021

We willen dat iedereen in de gemeente mee kan doen in de samenleving, zich kan ontwikkelen en de hulp en ondersteuning krijgt die nodig is als het minder gaat. Hoe we dit willen doen in de komende jaren, leggen we vast in de ‘beleidsnota Samenleving’. Deze nota gaat dus over alle beleidsterreinen van het sociaal domein. Hierin staat op hoofdlijnen waarop wij de komende vijf jaar focussen. We vinden het belangrijk dat inwoners en organisaties waar we mee samenwerken hun inbreng hiervoor kunnen geven. Daarom stellen we u in de gelegenheid hierop te reageren. Deze nota gaat immers over uw samenleving en hoe u daaraan kunt bijdragen.

Praatplaat

In een beleidsnota staat nogal wat tekst. Daarom hebben we ook een praatplaat (PDF, 1.9 MB)gemaakt die in één oogopslag laat zien waar de nota over gaat.

Een reactie geven

Hieronder vindt u de beleidsnota. Wilt u hier op reageren? U kunt uw reactie tot 20 juli sturen aan mdebont@zaltbommel.nl.

Wat willen we graag weten?

  • in de nota wordt benoemd wat er gebeurt en wat we beter willen maken. Mist u hierin belangrijke zaken of ziet u ze anders?
  • we vinden het belangrijk dat inwoners betrokken zijn bij dit beleid en de uitvoering ervan. Ziet u goede manieren om dit voor elkaar te krijgen?
  • ziet u manieren om de samenwerking tussen partijen nog beter te maken?
  • ook alle andere opmerkingen over de nota horen we graag

Alvast bedankt!

De reacties nemen we mee in de definitieve versie van de nota. Deze wordt in september in de gemeenteraad behandeld.