Uitnodiging bijeenkomst over energie besparen

Geplaatst op donderdag 24 maart 2022

De gemeente Zaltbommel organiseerde samen met Energieloket Zaltbommel drie warmtesafari’s. Woningeigenaren konden een infrarood warmtescan van hun huis zien. Op deze scans is te zien waar de woning warmte lekt en waar kansen zijn om de woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Voor iedereen is het interessant om kennis te maken met de mogelijkheden om energie te besparen. Daarom stellen wij de inzichten die opgedaan zijn tijdens de warmtesafari’s beschikbaar voor iedereen die in Zaltbommel woont. U bent van harte welkom op dinsdag 29 maart 2022 vanaf 19.30 uur in Het Groene Huis. Online kunt u deze bijeenkomst bijwonen op 6 april. U krijgt tips over welke besparende maatregelen het beste zouden kunnen werken bij jouw type woning.  Deze tips worden gegeven op basis van onder andere de beelden die tijdens de Zaltbommelse warmtesafari’s zijn gemaakt. Op beide avonden is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden bijeenkomst

We organiseren deze bijeenkomst 2 keer:

  1. In Het Groene Huis op 29 maart
  2. Online op 6 april

Aanmelden voor deze bijeenkomsten is noodzakelijk en dat kan via: https://energieloketrivierenland.nl/zaltbommel/activiteiten/informatieavond/

Samen met de buren een warmtescan door de straat lopen: waar lekt mijn woning warmte?

?>