De komende dagen zijn de temperaturen in de gemeente boven de 27 graden. Op de pagina over hitte leest u wat u kunt doen

Waarschuwing voor laadpaalklevers

Geplaatst op woensdag 27 juli 2022

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Wij breiden daarom het aantal openbare laadpalen uit. Goed gebruik van laadpalen is belangrijk om het laden van elektrische auto’s voor iedereen mogelijk te maken. Soms gebeurt het dat auto’s die al opgeladen zijn, daarna nog met de laadpaal verbonden zijn. Hierdoor kunnen bestuurders van andere elektrische auto’s niet laden.

Waarschuwingen

Om de laadpalen voor iedereen toegankelijk te houden, vragen wij u uw elektrische auto te verplaatsen wanneer het laden klaar is. We geven waarschuwingen bij auto’s die aantoonbaar langdurig aan de laadpaal gekoppeld staan zonder te laden. Als dezelfde auto herhaaldelijk te lang aan de laadpaal wordt aangetroffen, ontvangt de bestuurder een boete.

Meer informatie

Parkeervakken bij laadpalen zijn gereserveerd voor het opladen van elektrische auto’s. Zodra de auto is opgeladen, moet deze ergens anders worden geparkeerd. Op deze manier houden we de openbare laadpalen toegankelijk voor iedereen. Wilt u meer informatie over openbare laadpalen of wilt u een nieuwe laadpaal aanvragen? Kijk dan op www.zaltbommel.nl/oplaadpunten of stuur een email naar info@zaltbommel.nl.

?>