Word klimaatburgemeester

Geplaatst op dinsdag 13 september 2022

Zet jij je actief in voor een beter klimaat? En wil jij andere mensen inspireren om ook bewuster te leven? Word dan klimaatburgemeester of klimaatwethouder voor onze gemeente tijdens de Nationale Klimaatweek 2022. In Zaltbommel zijn er activiteiten van 31 oktober tot en met 5 november.

Over het klimaatcollege

Vorig jaar waren er tijdens de Nationale Klimaatweek in heel Nederland maar liefst 142 klimaatburgemeesters. In onze gemeente willen we dit jaar nog een stapje verder gaan en een klimaatcollege vormen. Ondernemer Elze Frie is de eerste klimaatburgemeester, maar zij zoekt nog enthousiaste collega’s. Daarom roepen we jongeren uit de hele gemeente op zich ook aan te melden als klimaatburgemeester of klimaatwethouder.

Aanmelden

Dus: ben jij tussen de 15 en 25 jaar oud en actief bezig met duurzaamheid en klimaat? Meld je dan aan en vorm samen met andere enthousiaste jongeren als klimaatcollege hét gezicht van de Nationale Klimaatweek in de gemeente Zaltbommel. Ben jij geen jongere? Maar wel actief bezig met duurzaamheid en het klimaat en wil je je ook graag bij het college aansluiten? Ook dan kun je je aanmelden om zo jouw initiatieven te delen en anderen te inspireren. Stuur dan een e-mail naar info@zaltbommel.nl.

Wil je meer informatie? Lees dan verder op de pagina Nationale Klimaatweek

?>