155-Help-een-bedrijf

Bijna iedere ondernemer kent het wel... een tijd waarin het met uw bedrijf niet gaat zoals het zou moeten. Bij het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunt u terecht voor bedrijfsadvies en ondersteuning van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met behulp van een ervaren ondernemersadviseur gaat u direct aan de slag om uw situatie te verbeteren.

Kosteloos

Wij zijn bij 155 aangesloten. Als ondernemer uit onze gemeente maakt u hier kosteloos gebruik van. Wanneer u twijfelt of 155 op u van toepassing is, kijk dan snel op www.155.nl.

Contact

Wilt u advies? Bel dan op werkdagen met 088-999 01 55. Of kijk op de website www.155.nl. Daar kunt u uw hulpvraag online stellen. Dit geldt ook voor ondernemers waarvan de continuïteit van hun onderneming in het geding is.

Ondernemersregeling

Misschien komt u in aanmerking voor een sociale ondernemersregeling, zoals bijvoorbeeld de BBZ-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandig) of het IOAZ (Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen). Op de website staat een online scan waarmee u in een paar minuten te weten komt of u tot de doelgroep behoort.