Het Groene Huis

Start-ups of zelfstandige professionals die een (co-)werkplek of vergaderruimte zoeken in een inspirerende omgeving kunnen waarschijnlijk binnenkort terecht in Het Groene Huis in Zaltbommel. We onderzoeken of we de rechtervleugel van ons gemeentekantoor kunnen inrichten als inspirerende plek om te ondernemen, te ontmoeten, te innoveren en te (flex)werken.

Het Groene Huis

Er zijn twee etages beschikbaar met ruimte voor een mix van vaste en flexibele werkplekken, teamkamers, stilteplekken, vergader- en ontmoetingsruimten. Synergie en inspiratie staan voorop. Duurzaamheid wordt verweven in het concept.

Foto Nanette van DishoeckMeer weten?

We stelden Nanette van Dishoeck aan als kwartiermaker voor dit plan. Zij benadert actief partijen, verkent de wensen, zoekt de raakvlakken, enthousiasmeert, denkt mee en licht toe. De optelsom resulteert in een concreet concept voor Het Groene Huis. Bent u nieuwsgierig of heeft u interesse of vragen? Leg contact met Nanette van Dishoeck via 06 – 551 965 32 of hetgroenehuiszb@gmail.com.

Passend bij duurzame gemeente

We zijn ambitieus in het realiseren van onze doelstelling op het gebied van duurzaamheid. Hierin past ook het faciliteren van starters en start-ups op gebied van duurzaamheid, het stimuleren van innovatie en het bieden van flexibele werkplekken (delen).