In verband met de coronacrisis werken wij nu op afspraak. Maak direct online een afspraak  of bel met 14 0418

Ondernemersvereniging Zaltbommel (OVZ)

De Ondernemers Vereniging Zaltbommel, afgekort OVZ, is de ondernemingsvereniging van Zaltbommel. De OVZ richt zich hoofdzakelijk op de ondernemers (winkeliers en horeca) in de Binnenstad van Zaltbommel. De OVZ is hiervoor het aanspreekpunt voor de gemeente. Ga voor meer informatie naar de website van de Ondernemersvereniging Zaltbommel

Nieuwsbericht: Informatie vanwege corona

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen. Zo is er de regeling werktijdverkorting, kan de Belastingdienst uitstel van betaling verlenen en verruimt het ministerie van EZK de borgstelling midden- en kleinbedrijf. Ondernemers in bijvoorbeeld de horeca of reisbranche die last ondervinden omdat klanten thuisblijven of de zaak tijdelijk dicht moet, kunnen daardoor makkelijker geld lenen.

Rijksoverheid en Kamer van Koophandel 

Ook op de website van de Rijksoverheid en website van de Kamer van Koophandel staat veel informatie voor ondernemers. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het Kamer van Koophandel adviesteam via telefoonnummer 0800-2117 (op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur).

Toerisme en Horeca

Voor ondernemers in de toeristische sector bevatten de website van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en de website van HiswaRecron informatie. Voor de horeca ondernemers is op de website van het Koninklijke Horeca Nederland (KHN) specifieke informatie te vinden.

Nieuwsbrief van ondernemersteam Bommelerwaard

De ondernemers van Zaltbommel krijgen ook een nieuwsbrief van het Ondernemersteam Bommelerwaard gestuurd met meer informatie omtrent corona. 

Bommelerwaard steun lokaal!

Ondernemers bundelen hun aanbiedingen tijdens de corona crisis op www.facebook.com/bommelerwaardsteunlokaal. Geef onze ondernemers een steuntje in de rug in deze moeilijke tijd en koop / bestel lokaal #bommelerwaard.