Lees pagina voor

Nieuw ontwerp speelplaats Keppelenkamp Gameren

We gaan de speelplaats aan de Keppelenkamp in Gameren opnieuw inrichten. U bepaalt mee welk ontwerp we uiteindelijk gaan uitvoeren. Welk ontwerp heeft uw voorkeur?

Afgelopen februari vroegen wij omwonenden mee te denken over een nieuw ontwerp voor deze speelplaats. Hieronder staan de drie ontwerpen waaruit u kunt kiezen. We horen graag welk ontwerp uw voorkeur heeft. Onderaan deze pagina kunt u direct uw stem uitbrengen.

Let op: als de speelplaats af is, kan deze iets verschillen van het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de plek van een toestel.

Ontwerp 1: Robinia houten parcours

Voor een brede doelgroep op een gras ondergrond. Je kan over de wiebelbrug via de stappaaltjes, de wiebelbalans naar het enterrek en het speeltoestel in het midden. Schommelen kan achterin en voorin is er voor de allerkleintjes een veerwip en een glijbaan.

Plattegrond van ontwerp 1. Voor de beschrijving zie tekst hierboven.

Ontwerp 2: Duurzame speelplaats

Het klimtoestel met schuin net, speelpaneel, enterrek, glijstangen en een balkon. Het duikelrek komt terug en een dubbele schommel. Aan de voorzijde een toegankelijke glijbaan, een auto voor het fantasiespel en een dubbele wip. Er komen 2 bomen en enkele grote struiken met speelwaarde.

Plattegrond van ontwerp 2. Voor de beschrijving zie tekst hierboven.

Ontwerp 3: Groot houten toestel

Met klimmen, klauteren, glijden en enteren. Achterin kan je schommelen; in de nestmand, duo-zit of peuterzit. Het duikelrek en het bankje krijgen een nieuwe plek. Voorin voor de kleinere kinderen een huisje, speelpanelen en kleine draaielementen. Er komt 1 boom en drie zones met struiken.

Plattegrond van ontwerp 3. Voor de beschrijving zie tekst hierboven.

Stemmen

Hier kunt u uw stem uitbrengen voor uw favoriete ontwerp. Stemmen kan tot en met 2 juni.

Stemmen ontwerp speelplaats (Deze link gaat naar een externe website)