Lees pagina voor

Nieuw ontwerp speelplaats Thorbeckestraat Zaltbommel

We gaan de speelplaats aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel opnieuw inrichten. U bepaalt mee welk ontwerp we uiteindelijk gaan uitvoeren. Welk ontwerp heeft uw voorkeur?

Afgelopen februari vroegen wij omwonenden mee te denken over een nieuw ontwerp voor deze speelplaats. Hieronder staan de drie ontwerpen waaruit u kunt kiezen. We horen graag welk ontwerp uw voorkeur heeft. Onderaan deze pagina kunt u direct uw stem uitbrengen.

Let op: als de speelplaats af is, kan deze iets verschillen van het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de plek van een toestel.

Ontwerp 1: Schommelen en parcours

Hier kan iedereen schommelen! Een nestschommel en een gewone schommel biedt uren speelplezier. Verder is er een uitdagend parcours met stapstammen, evenwichtsbalk en op en neer gaande trappetje van stammetjes. Een veerelement, speelhuisje en draaischotel maakt de speelplaats af.

Plattegrond van ontwerp 1. Voor de beschrijving zie tekst hierboven.

Ontwerp 2: Klim en klauter

Klimmen, klauteren, balanceren, schommelen, glijden en nog veel meer. Voor de oudere kinderen is een uitdagende toren met glijstangen en een klimwand. En ook de jongere kinderen kunnen zich uren vermaken op de schommel en het parcours, ben jij de snelste?

Plattegrond van ontwerp 2. Voor de beschrijving zie tekst hierboven.

Ontwerp 3: Alles in 1

In deze speeltuin is alles mogelijk! Een nestschommel en een parcours, samen wipwappen en klimmen als spiderman in het spinnenweb. Zin in wedstrijdje? Ook dat kan. Wie is de snelste over de evenwichtsbalk, door de tunnel en over het klimnet?

Plattegrond van ontwerp 3. Voor de beschrijving zie tekst hierboven.

Stemmen

Hier kunt u uw stem uitbrengen voor uw favoriete ontwerp. Stemmen kan tot en met 2 juni.

Stemmen ontwerp speelplaats (Deze link gaat naar een externe website)