Vuurwerkoverlast? Meld het hier!

Lees pagina voor

Instructie voor het gebruik van het nachtregister

 1. Aanmelden
  Ga naar het digitaal nachtregister Zaltbommel (Deze link gaat naar een externe website). Vul uw (bedrijfs)gegevens in onder het blokje ‘Aanmelden als ondernemer’ en klik daarna op knop ‘Aanvraag indienen’. Nadat u de aanmelding heeft ingediend krijgt u binnen twee werkdagen een e-mail op het door u aangegeven e-mailadres met de inlogcode.
   
 2. Inloggen in het digitaal nachtregister
  Ga naar het digitaal nachtregister Zaltbommel (Deze link gaat naar een externe website) of klik op de link in uw aanmeldingsmail. Vul uw opgegeven e-mailadres en het ontvangen wachtwoord in bij het blokje ‘Inloggen ondernemer’ en klik op inloggen. U bent nu ingelogd en komt in het raadpleegscherm.
   
 3. Registreer de verblijver
  Voer eerst de locaties in die u bezit of beheert. Dat kan via het tabblad ‘locaties’. Registreer daarna uw gasten via de knop ‘Toevoegen’ aan de rechterzijde van uw scherm. Vul alle gegevens in en klik op ‘opslaan’. U krijgt nu de aangemaakte verblijver te zien.
   
 4. Registreer het verblijf
  Om een verblijf aan te maken te maken, kiest u vervolgens:

Een uitgebreide handleiding vindt u op het digitaal nachtregister Zaltbommel (Deze link gaat naar een externe website) bij ‘over het nachtregister’.

Ga terug naar stap 1 op de pagina Verblijf bieden aan internationale werknemers