Trouwen en geregistreerd partnerschap

Als u wilt trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan, meldt u dit (voorheen: ondertrouw) via het meldformulier bij de gemeente waar u gaat trouwen of uw geregistreerd partnerschap wilt sluiten. U doet dit tenminste 2 weken en maximaal 1 jaar voor uw trouw- of registratiedatum.

U doet een melding door het meldformulier (PDF, 728 kB) uit te printen, in te vullen en op te sturen naar: Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel. 

Waarom niet per mail?
De meeste mensen beschikken thuis niet over een beveiligde internetverbinding. U mailt bijvoorbeeld met een gratis e-mailadres van hotmail, gmail, planet of upc. Het is onverstandig om persoonlijke gegevens via een niet beveiligde internetverbinding te versturen, want hackers kunnen dan gemakkelijk hun slag slaan. Totdat u dit formulier via een beveiligde internetverbinding in kunt vullen, vragen wij u dus om dit formulier per post naar ons terug te sturen of het bij ons langs te brengen om identiteitsfraude te voorkomen. Wilt u het toch per mail versturen? Dat mag, maar is op uw eigen risico. Onze excuses voor het ongemak!

Trouwlocaties gemeente Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel heeft een aantal prachtige trouwlocaties. U vindt een overzicht van de trouwlocaties op de pagina Trouwlocaties.