Lees pagina voor

Het Groene Huis

Flexkantoor en ontmoetingsplaats voor kleinschalige ondernemers en initiatieven met een duurzame mindset.
Gevestigd in de rechterzijvleugel van het gemeentekantoor Zaltbommel, Hogeweg 17.

Vrouw zit achter laptop in het Groene HuisHier werken ondernemers, starters, bewonersinitiatieven en studenten samen, waardoor een levendige hotspot ontstaat waar duurzame en circulaire initiatieven in de regio elkaar ontmoeten en nieuwe ideeën geboren worden. Samen op weg naar schone energie, schone mobiliteit, meer circulariteit en biodiversiteit.

In Het Groene Huis draait het om verbinden, werken en ontmoeten. Meer lezen? Zie de website www.hetgroenehuis.net (Deze link gaat naar een externe website).

Ontstaan en missie van Het Groene Huis

Duurzaam ondernemen en leven vraagt verandering van mindset. Het Groene Huis stimuleert daarin. Het is in 2019 opgericht als gezamenlijk initiatief van de gemeente Zaltbommel en ondernemer Nanette van Dishoeck. De eerste plek in Rivierenland waar ondernemers en initiatieven met een duurzame mindset een thuisbasis hebben. Wij effenen de weg voor ondernemers en initiatieven die hier werken. We willen immers allemaal de wereld een beetje beter maken, maar waar begin je? Met elkaar leren we sneller en verduurzamen we sneller.

3 vrouwen aan het werk in Het Groene Huis