Over deze website

Redactie

Dit is de officiële website van de gemeente Zaltbommel. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan kunt u reageren via webredactie@zaltbommel.nl. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Archieven

Op de website Pagefreezer.nl is het archief van www.zaltbommel.nl in te zien.

Al de materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons enzovoorts) zijn eigendom van de gemeente Zaltbommel. Met uitzondering van enkele foto’s, die zijn gemaakt door Sherry vd Velden, Bas Moerman en Florian de Joode. 

Toegankelijkheid

De gemeente Zaltbommel wil een website die voor iedereen toegankelijk is. Daarom werken wij volgens de webrichtlijnen.
Lees meer over toegankelijkheid van de website van de gemeente Zaltbommel op de pagina Toegankelijkheid.

Techniek

De technische realisatie en vormgeving is verzorgd door CARE Internet Services B.V.

Deze website verwijst soms naar websites van andere partijen. De gemeente Zaltbommel is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Privacystatement

De gemeente Zaltbommel respecteert de privacy van de bezoekers van www.zaltbommel.nl en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en volgens de Algemene verordening gegevensbescherming wordt behandeld. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Alle pagina's op deze website waarop u persoonsgegevens met de gemeente deelt (digitale formulieren) zijn voorzien van beveiliging die vergelijkbaar is met de manier waarop u via internet met uw bank communiceert. Dit betekent dat uw gegevens vanaf uw computer versleuteld naar de website van de gemeente worden verzonden. Uw persoonsgegevens worden niet online opgeslagen, maar worden direct doorgestuurd naar systemen of administraties binnen de gemeente.

Cookies

We gebruiken Google Analytics en Siteimprove om informatie te verzamelen over hoe u de website gebruikt. We doen dit om zeker te weten dat de website voldoet aan de behoefte van de bezoeker. We gebruiken het ook om de website te verbeteren. We verzamelen of bewaren geen persoonlijke informatie (bijvoorbeeld uw naam of adres). Het IP-adres van websitebezoekers is gedeeltelijk verborgen en niet meer herleidbaar naar u.

DigiD

Voor een aantal online diensten is het gebruik van DigiD vereist. Met uw DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u van doen hebben als u online een dienst aanvraagt. Alle informatie over het gebruik en het aanvragen van DigiD vindt u op de website van DigiD.

?>