Zaltbommel krijgt een eigen Energieloket

Geplaatst op maandag 13 januari 2020

U bent van harte uitgenodigd om op woensdag 15 januari tussen 13.00 en 17.00 uur kennis te maken met het nieuwe Energieloket Zaltbommel. U kunt zich laten adviseren en er is een informatiemarkt van lokale leveranciers. U krijgt deze middag een handig cadeautje mee naar huis, waarmee u al direct thuis energie kunt besparen!

Iedere woensdag open

Het Energieloket Zaltbommel is voorlopig iedere woensdag van 13:00 – 17:00 uur open. U kunt er terecht voor al uw vragen over energie besparen of energie-opwek. Het Energieloket Zaltbommel geeft onafhankelijk advies. Over wat de beste maatregel is voor uw situatie. Of tips voor het aanvragen en beoordelen van de verschillende offertes. Maar ook over subsidie en financieringen.

Wethouder Willem Posthouwer is enthousiast over de opening van het Energieloket Zaltbommel: ”Ik merk dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om energiebesparing of energie-opwek. Bovendien komen er steeds meer aanbieders op de markt die hun diensten op dat gebied aanbieden. Dat is een goede zaak natuurlijk en des te belangrijker dat onze inwoners onafhankelijk advies kunnen krijgen voor ze tot actie overgaan.”

Locatie

U vindt het Energieloket Zaltbommel in Het Groene Huis, Hogeweg 11, de rechtervleugel van het Gemeentekantoor, op de 2e etage.