Vul vragenlijst over duurzaamheid in voor 2 februari

Geplaatst op woensdag 15 januari 2020

Wij willen het gebruik van fossiele brandstoffen verminderen en overschakelen op duurzame energie. Maar op welke manier? Wilt u uw mening geven over duurzaamheid? Vul dan tussen 15 januari en 2 februari de vragenlijst hierover in. De vragen gaan onder andere over duurzaamheid, landschap en de toekomst.

Doe mee

U kunt de vragenlijst online invullen . Een gezin (IP-aansluiting) kan één keer meedoen aan het onderzoek. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten.

Duurzame toekomst van uw omgeving

Wethouder Posthouwer: “De energietransitie en het opwekken van duurzame energie heeft impact op onze leefomgeving. We moeten keuzes maken, bijvoorbeeld ten aanzien van ons waardevolle landschap. We werken met alle gemeenten van rivierenland samen aan een strategie voor een duurzame toekomst. Dit noemen we de Regionale Energiestrategie. Juist omdat het om uw omgeving gaat nodigen we uit om mee te doen aan ons onderzoek.”

We betrekken onder meer de uitkomsten van dit onderzoek bij het bepalen van een strategie voor een duurzame toekomst. Daarnaast zijn de uitkomsten input voor de omgevingsvisie die de gemeente samen met gemeente Maasdriel opstelt.

Anoniem meedoen

Toponderzoek, het bureau dat het onderzoek voor ons uitvoert, houdt zich aan de Gedragscode voor onderzoek en statistiek. Dat betekent dat deelnemers anoniem blijven en dat het bureau strikt vertrouwelijk omgaat met de antwoorden.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met onderzoeksbureau Toponderzoek. Via 085-4860103 of via e-mail: enquete@toponderzoek.nl.