Onkruidbeheersing gestart

Geplaatst op woensdag 6 mei 2020

De onkruidbeheersing op de stoepen en wegen in de gemeente is gestart! De aannemer gebruikt de methode met heet water en hete lucht. Hiervoor is het nodig dat het onkruid al enige hoogte heeft.

In een aantal weken maakt de aannemer alle straten in de gemeente onkruid- en veegvuilvrij . Daarna volgen regelmatige vervolgbehandelingen met heet water en hete lucht en enkele veegrondes. Deze methode brengt geen schade toe aan het milieu en aan de straat.

Nieuwe aannemer

Onze nieuwe aannemer is Gebr. M. en W. Bron B.V. uit Geldermalsen. Dit bedrijf verricht al diverse jaren werkzaamheden voor ons. Vanaf dit jaar doen zij ook het onkruidbeheer op wegen en stoepen en het vegen voor ons. Wij zien uit naar een plezierige samenwerking met Bron!

Iets melden?

Bron zal de werkzaamheden met zorgvuldigheid uitvoeren. De aannemer werkt volgens de afspraken die we maakten over de kwaliteit en het beeld in de straten. Heeft u ondanks hun inspanningen klachten over de onkruidbeheersing of hebben zij iets over het hoofd gezien?
Meld dit dan via info@brongroenvoorziening.nl. Melden kan ook bij de gemeente. Dit kan via de BuitenBeter app of via het meldingsformulier ‘Melding woon- of leefomgeving’ op www.zaltbommel.nl of bel 14 0418.