In verband met de coronacrisis werken wij nu op afspraak. Maak direct online een afspraak  of bel met 14 0418

Wandelen is hét gratis medicijn

Geplaatst op maandag 27 juli 2020

In de gemeente Zaltbommel heeft een aantal zorgverleners de handen ineen geslagen door ook dit jaar weer gezamenlijk mee te doen aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Vanaf 9 september wandelen zij elke week, 10 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Wandelt u met hen mee?

Aanmelden

Iedereen mag meewandelen, ook als je geen diabetes hebt. Aanmelden kan via de website van de Nationale Diabetes Challenge. Op deze website vindt u ook meer informatie.

Start wandelingen

Op woensdag 9 september start de eerste wandeling. Er wordt rekening gehouden met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Op zaterdag 14 november is een feestelijke afsluiting van het wandelprogramma. Tijdens de challenge houdt iedereen zich aan de RIVM richtlijnen. Dat betekent wandelen op 1,5 meter afstand van elkaar en een maximale groepsgrootte van 10 personen. Meld u dus snel aan!

Over de Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge is een wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor de gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!