Door de coronacrisis werken wij nu op afspraak.  Bel met 14 0418 of mail naar kcc@zaltbommel.nl en vermeld uw telefoonnummer. 

Bedenkt u de naam voor het nieuwe sporthal/zwembad in Zaltbommel?

Geplaatst op maandag 4 januari 2021

Er wordt volop gebouwd aan de nieuwe sporthal en zwembad in Zaltbommel. Eind 2021 is de opening. Bij een nieuw sportcomplex hoort een passende naam. Bedenkt u de naam?

Wethouder Zondag: “We willen u graag betrekken bij de naamgeving van het nieuwe sportcomplex. Wie weet staat straks uw ingezonden naam straks op de gevel!.”

Naam insturen

U kunt uw idee voor het sportcomplex vóór 11 januari aan ons doorgeven. Dit kan bij voorkeur onder het bericht op onze Facebookpagina (dus niet reageren op gedeelde berichten) Of mail het naar info@zaltbommel.nl onder vermelding van ‘namenwedstrijd’. 

Spelregels

We zoeken een naam die past bij het nieuwe sportcomplex. Inzendingen moeten herkenbaar, uitspreekbaar en schrijfbaar zijn. Het complex mag niet vernoemd worden naar een levend persoon. We vragen verder om geen ongepaste namen in te sturen.

Hoe verder?

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van drie sportverenigingen (zwemvereniging Zaltbommel, basketbalvereniging Ardito en volleybalvereniging Phoenix), wethouder sport Kees Zondag en de projectleider, maakt uit alle inzendingen een selectie. Hierop kunt u tussen 20 en 27 januari stemmen via onze website. De winnende naam komt op de gevel van het nieuwe sportcomplex. De eerste inzender van de winnende naam wint een leuke prijs.

Over het zwembad

De bouw van een nieuwe gecombineerde sporthal en zwembad in wijk De Waluwe te Zaltbommel is in volle gang. Deze nieuwe accommodatie vervangt het oude zwembad Akwamarijn en sporthal De Ring. Het nieuwe complex is modern, ruim van opzet en zeer duurzaam. Bekijk meer informatie en een impressie hoe het wordt op onze pagina over het nieuwe sportcomplex.